ЦЕНИ & УСЛУГИ

MTAXI извършва таксиметрови превози на най-ниските цени в София. Благодарение на въвеждането на системата Такси Мениджър предоставена от нашите партньори МТЕЛ,  MTAXI успя да се пребори с надписването и напомпването на сметките на своите клиенти. Във всеки един момент, показанията на таксиметровия апарат се сверяват от GPS система и се изпращат в нашия диспечерски център.

 

МТАКСИ налага нови стандарти на качество, за и с помощта на своите клиенти. Всички наши автомобили преминават ежемесечен задължителен технически преглед, при който се подменят всички износени компоненти на автомобилите. Извършва се ежендевен контрол на чистотата на автомобилите. MTAXI разполага със собствена сервизна база и автомивка.

Най-важното за нас е удовлетворението на нашите клиенти. Качвайки се в автомобил на MTAXI , Вие трябва да се чувствате като във вашия личен автомобил. Вие имате право да изберете температурата и музиката в колата, да изберете маршрута, по който да минете, да помолите шофьора да не пуши, да поискате да Ви вземе друг автомобил. В случай, че не сте доволни от обслужванете, ще се радваме да Ви приемем в нашия офис и при нужда да Ви възстановим разноските по превоза.